Vertaling

Wij werken samen met een vertaalbureau dat professionele vertaaldiensten (gewone, specialistische en beëdigde vertalingen alsook tolken) in alle talen aanbiedt.
Dit bureau steunt op moderne, hoge standaarden van klantenservice, flexibele prijzen en bereikbaarheid van de vertalers. Individuele aanpak van elke klant, zeer snelle uitvoering van de opdrachten en betrouwbare kwaliteit van de diensten maakt het mogelijk om aan de eisen van de klanten te voldoen.
Ons team van vertalers, correctors, verificateurs en administratieve medewerkers bestaat uit personen die verantwoordelijk en geïnteresseerd zijn in kennis, talen en werk. Wij begrijpen de ernst van onze taken en verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van onze vertalingen. Wij selecteren onze vertalers en correctors op basis van een multi-stage wervingsproces. Het zijn personen die betrouwbaar zijn en die tijdens jarenlange samenwerking hun vaardigheden hebben bevestigd. Onze vertalers zijn lid van landelijke en internationale organisaties (Poolse Vereniging van Beëdigde en Specialistische Vertalers TEPIS, Vereniging van Poolse Vertalers, Generale Technische Organisatie, Internationale Vereniging van Conferentietolken (AIIC)), auteurs van talrijke publicaties. Op dit moment bestaat ons team uit ongeveer honderd gewone en beëdigde vertalers van verschillende nationaliteiten.

Bovendien werken wij samen met professionals uit verschillende vakgebieden samen: ingenieurs, scheikundigen, technici, economisten, artsen en rechters – alle teksten worden door een specialist op een bepaald vlak gecorrigeerd of geverifieerd.

KWALITEIT EN GEHEIMHOUDING

Onze vertalingen zijn onpartijdig, zorgvuldig en nauwgezet gemaakt, met behoud van de nodige conformiteit met de brontekst zoals het hoort bij een goede vertaling. De prioriteiten van ons bedrijf bestaan uit het naleven van regels van beroepsethiek, waarbij ook de verplichting tot geheimhouding m.b.t. alle informatie van de klantenservice. Het beleid van ons bedrijf is gericht op eerlijkheid en een hoog niveau van klantenservice dat resulteert in honderden tevreden klanten.
De volgende talen kunt u in onze offerte vinden:

1. Engels
2. Albanees
3. Arabisch
4. Wit-Russisch
5. Bosnisch
6. Bulgaars
7. Chinees
8. Kroatisch
9. Tsjechisch
10. Deens
11. Esperanto
12. Estisch
13. Fins
14. Frans
15. Grieks
16. Georgisch
17. Hebreeuws
18. Spaans
19. Japans
20. Litouws
21. Lets
22. Macedonisch
23. Moldavisch
24. Nederlands (Hollands/Belgisch/Vlaams)
25. Duits
26. Noors
27. Armeens
28. Portugees
29. Russisch
30. Roemeens
31. Servisch
32. Slovaaks
33. Sloveens
34. Zweeds
35. Turks
36. Oekraïens
37. Hongaars
38. Italiaans

Voorafgaand aan de uitvoering van de vertaling, schatten wij de prijs van de vertaling. Deze schattingen zijn gratis en vormt geen verplichting tot het maken van een bestelling.

UITVOERINGSTERMIJN

De uitvoeringstermijn wordt apart voor elke opdracht bepaald, maar rekening houdend met de korst mogelijke termijn van de uitvoering. De termijn is afhankelijk van de hoeveelheid tekst, soort tekst en taal. Wij bieden gewone en snelle vertalingen aan.
In het geval van vertalingen naar meer populaire talen (Engels, Duits, Frans, Russisch, Oekraïens, Italiaans, Spaans en Nederlands) bedraagt de uitvoeringstermijn van 1-2 dagen (indien de opdracht niet meer dan 10 pagina’s bevat.)

Voor eventuele vragen kunt u met ons kantoor contact op nemen.

Dutch Tacx Claim
Responsive Menu Clicked Image